Giresun’da öğrencilere Namaz Hediyesi

Giresun'da öğrencilere Namaz Hediyesi

öğrencilere namaz hediyesi

19 Mart 2023 - 14:00

TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi ‘Kur’an Okuyorum, Namaz Kılıyorum’ projesi kapsamında 75 kız öğrenciye başörtüsü hediye etti.

Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Giresun Şubesi iş birliğinde ortaokul öğrencilerine çeşitli hediyeler verildi.

‘Kur’an Okuyorum, Namaz Kılıyorum’ projesi kapsamında 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda ödül takdim programı düzenlendi.

Programa katılan İl Müftümüz Ramazan Topcan, ömür sermayesinin en verimli çağının gençlik olduğunu belirterek, “Sevgili gençler! Etrafınızda olup biten olaylara bigane kalmayın. Hayatın öznesi olun. Mutlaka bir sosyal sorumluluk projesinde görev alın. Önümüzde mübarek Ramazan ayı var. Bu mübarek ayda hatıralarınız olsun. Başkalarının ihtiyaçlarına yardımcı olarak da mutlu olmayı öğrenin. Başkalarının gözündeki ışık olmanın verdiği huzuru yaşayın. Tutun büyüklerinizin ellerinden, istifade edin onların asırlık tecrübelerinden. Varlıklarınızı arkadaşlarınızla paylaşın. İyi geçim sahibi olun. Arkadaşlarınızla rekabet değil iş birliği içinde çalışmayı önemseyin. Arkadaş seçiminde çok ama çok dikkatli olun. Sıradan insanlarla değil aranan dostlarla arkadaş olun.” dedi.

İl Müftümüz Topcan, ibadetlerin ruhları, kalpleri ve gönülleri kötülükten arındırdığını belirterek, “Namaz sorumluluğunu yerine getiren öğrencilerimizi tebrik eder, TDV Kadın Kolları Giresun Şubesi Başkanı Nihal Kasap başta olmak üzere, emeği geçen öğretmenlerimize, hocalarımıza ve ailelerine teşekkür ederim.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere hediyeleri takdim edildi ve ikramda bulunuldu.

Programa Okul Müdürü Remzi Ermiş, Şube Müdürü İsmail Aydın, TDV gönüllüleri ve öğrenciler katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri