Giresun’da Tedavi Gören Vatandaşlara Kur’an Hediye Edildi

Giresun'da Tedavi Gören Vatandaşlara Kur’an Hediye Edildi

tedavi gören vatandaşlara kur’an hediye edildi

22 Mart 2023 - 14:00

Giresun İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi iş birliğinde hastanede tedavi gören vatandaşlara Kur’an-ı Kerim, dua kitabı ve seccade hediye edildi. 
İl Müftümüz Ramazan Topcan, beraberindeki heyetle birlikte Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden vatandaşları ziyaret etti.
İl Müftümüz Topcan, burada yaptığı açıklamada şifa ayı Ramazan’da vatandaşları Kur’an’la buluşturmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.
İl Müftümüz Topcan, “Rabbimizin kapısı huzur bulduğumuz kapıdır. Bu kapıda hastalıklarımız dert değil bir nevi dermandır. Hastalıklarımız Rabbi Kerime ilticaya vesiledir. Bize düşen sabır ve şükürdür. 
İl Müftülüğü olarak Başhekimliğimizle ortaklaşa yürütülen çalışma ile hasta odalarının her birine Kur’an-ı Kerim, Dua kitabımızı ve seccadelerimizi bırakıyoruz. Bu kapsamda bir taraftan sizlere dualar ediyor bir taraftan da hediyelerin en güzeli Kur’an-ı Kerim ve seccademizi takdim ediyorum. Kabullerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şimdiden Ramazan-ı Şeriflerinizi tebrik ediyorum. Size ve tüm insanlığa hayır ve rahmete vesile olsun.” dedi.
İl Müftümüz Topcan’a ziyareti sırasında Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Mücahit Özbaş, Din Görevlisi Hayrullah Yavuzyılmaz eşlik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...