Giresun’da Usta Ellerdesiniz

Giresun'da Usta Ellerdesiniz

usta ellerdesiniz

14 Eylül 2021 - 14:00

USTA ELLERDESİNİZ

Kur’an kurslarımız, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için kapılarını açtı.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; Teyyaredüzü Kur’an kursunda düzenlenen açılış programına katıldı.

Kur’an kurslarında yürütülecek olan eğitim ve öğretim döneminin hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak, Kur’an kursu öğrencilerine, öğreticilerine ve velilerimize teşekkür ederek başarılar dileyen İl Müftümüz yaptığı konuşmada; “Yıllarca güzel Dinimizi kendi çıkarları doğrultusunda süfli emellerine alet edenler oldu. Dinimizi ve manevi değerlerimizi kullanarak istismar eden kişi ve gruplar hep oldu. Hamd olsun bu gün istismarcı taifeye fırsat vermemek için Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda Aziz Milletimizin hizmetine sunduğumuz Kur’an kurslarımızda Dinimizi, Diyanetimizi, ahlaki değerlerimizi öğreniyoruz. Usta ellerdesiniz.

Kardeşlerim! Kur’an kurslarımızın önündeki engeller kalkmıştır. 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımız ile milletimizin hüsn-ü teveccühüne mazhar olduk. Millet bağrına bastı. Sebep olanlara huzurunuzda bir kere daha teşekkür ediyorum. Rabbim razı olsun inşaallah.

Öte yandan Kur’an kurslarımızda hafızlık eğitimi programlarımız sayesinde Kur’an hafızlarımızın her geçen gün sayıları artıyor. Maddi ve manevi desteğini gördüğümüz Giresun’umuzun güzel insanlarına, hayırsever kardeşlerimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.

Kardeşlerim! Buralar sıradan yerler değil. Buralarda manevi değerlerine sahip evlatlar yetişecek. Dinini Diyanetini bilen evlatlarımız yetişecek. Ana babası başta olmak üzere hastaya, yaşlıya hizmet ve hürmet edecek evlatlarımız yetişecek inşaallah.” dedi.

Program sonunda katılımcı öğrenci ve velilere çeşitli hediyeler verildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı