Giresun’da Yavrularımız, Kendilerine Ait Olmayan çantaya El...

Giresun'da Yavrularımız, Kendilerine Ait Olmayan çantaya El Uzatmamayı Buralardan öğreniyorlar

yavrularımız, kendilerine ait olmayan çantaya el uzatmamayı buralardan öğreniyorlar

23 Ocak 2022 - 15:49

İl Müftülüğümüze bağlı faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarımızda eğitim gören minikler karne heyecanı yaşadı.

4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi'nin ilk yarıyılı sona erdi.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, İlimiz Çıtlakkale 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu ile Gül Çocuk 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında düzenlenen karne töreni etkinliklerinde miniklerin karne sevincine ortak oldu.

Duygu dolu heyecanlı anların yaşandığı etkinlikte minik yavrularımız, dönem boyunca öğrendikleri sure, ayet, dua ve hadisleri okudular, ilahi ve şiirler seslendirdiler. 

Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan İl Müftümüz; “4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımız, Başkanlığımızın en önemli projelerinden biridir. Buralar, toplumun muhtaç olduğu insanları yetiştiren yerlerdir. Bir taraftan boyama gibi etkinliklerle el becerilerini geliştiren yavrularımız, diğer taraftan kendilerine ait olmayan bir çantaya el uzatmamayı, yetimi, öksüzü koruyup kollamanın faziletli erdem davranış olduğunu da buralardan öğreniyorlar. Yavrularımızı sadece anne babaların değil, Allah’ın da (c.c.) emaneti olarak kabul ediyoruz. Çocuklarınız emin ellerde. Bugün gördüklerimle geleceğimiz adına mutlu oldum. İstikbale yönelik umutlarım arttı. Vesile olan devlet büyüklerine huzurlarınızda bir kere daha şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim devletimize, milletimize zeval vermesin. Siz değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum. Sevgili yavrularımızı tebrik ediyor, kutluyorum.  Rabbim acılarını göstermesin, vatana, millete hayırlı evlatlar eylesin inşallah. Değerli hoca hanım kardeşlerimi kutluyor, teşekkür ediyorum. Kur’an kurslarımızı inşa eden, maddi-manevi yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Rabbim razı olsun inşallah.” dedi.

Program, İl Müftümüz tarafından yavrularımıza karne ve hediyelerinin takdimi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret