Giresun’da Yeni Yılın Ilk Sabah Namazında Hacı Miktat...

Giresun'da Yeni Yılın Ilk Sabah Namazında Hacı Miktat Camii'ndeydik

yeni yılın ilk sabah namazında hacı miktat camii'ndeydik

02 Ocak 2022 - 14:00

Başkanlığımızın 1 Ocak Cumartesi sabah namazı  için ülke genelinde; “Ailece Camideyiz, Milletçe Duadayız” çağrısı İlimizde de yoğun bir ilgiyle karşılık buldu. 
"Ailece Camideyiz, Milletçe Duadayız” çağrısı ile Müftülüğümüz tarafından düzenlenen sabah namazı buluşmamız Hacı Miktat Camii'nde gerçekleşti. 
Sabah Namazı ve tesbihattan sonra birbirinden güzel sesli hocalarımızın Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahileri ile devam eden programda İl Müftümüz Ramazan Topcan hocamız  da bir konuşma yaptı.
Konuşmalarında; "Kardeşlerim! Sizlere çok ama çok teşekkür ediyorum, hoş geldiniz. Kardeşlerim! Yeni bir yıla giriyoruz. Sadece duvarda asılı takvim yapraklarını koparmadık. Aynı zamanda ömür  sahifemizden  de kopardık. Her geçen gün  dünya ile aramız açılıyor, öteki dünya ile aramız daralıyor. Her geçen gün biraz daha yakınlaşıyoruz öteki dünyaya. Gün, nefsi muhasebe günüdür. Başımızı avuçlarımızın arasına alarak nerelerde hatamız var, noksanlığımız var yıllık muhasebemizi yapmalıyız.
Kardeşlerim! Bundan böyle her Cuma farklı Camilerde siz kardeşlerimle olmak istiyorum. Vakti, zamanı müsait olan siz değerli kardeşlerimi bu güzel  etkinliğimize katılmaya davet ediyorum. " Dedi.

İl Müftü Yardımcısı Murat Mutlu hocamızın duaları ile devam eden program sonunda katılım sağlayan kardeşlerimize çorba ikramı yapıldı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı