Gumushane’de Birlik, Beraberlik, Fedakarlık Ve Muhteşem Bir Final

Gumushane'de Birlik, Beraberlik, Fedakarlık Ve Muhteşem Bir Final

birlik, beraberlik, fedakarlık ve muhteşem bir final

09 Ağustos 2019 - 14:11

Gümüşhane İl Müftülüğü 2019 Yaz Dönemi Kur’an Kurslarımız birlik, beraberlik, fedakârlık ve güzellik dolu muhteşem bir final yaptı.
          “Camiler çocuk dolsun, ahlakı Kur’an olsun” sloganı ile başlayan Yaz Kur’an Kurslarımızda okuyan öğrencilerimiz birbirinden güzel gösteriler icra etti. Sunucusundan dua edenine kadar Kur’an Kurslarında okuyan öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen programda İl Müftüsü Osman AYAS “Kur’an ahlaklı bir toplumun inşası evlatlarımızı küçük yaşlardan itibaren Kur’an ve dini değerlerle buluşturmakla olur. Yaz Kur’an Kursları bu anlamda birçok çocuğumuz için ilk adım olmaktadır. Bu nedenle Diyanet İşleri Başkanlığımız Yaz Kur’an Kurslarına büyük önem atfetmektedir. Bütün çabamız ve gayretimiz  her anlamda iyi bir nesil için” dedi. İşaret dili ile İstiklal marşı ve ilahilerinde yer aldığı programda öğrencilerin yaşadıkları heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi.
          Yaz  Kur’an Kursları, 9 Ağustos Cuma günü sona erecektir.

Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri