Gumushane’de Camiler Haftası Vesilesiyle Sabah Namazı Buluşması

Gumushane'de Camiler Haftası Vesilesiyle Sabah Namazı Buluşması

camiler haftası vesilesiyle sabah namazı buluşması

15 Ekim 2019 - 14:12

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğümüzce Merkez Kemaliye Camiinde 11/10/2019 Cuma günü “Sabah Namazı Buluşması” gerçekleştirildi.

Söz konusu programa, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kur’an-ı Kerimi Okuma ve Kıraat İlmi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yaşar KURT, Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa IRMAKLI, İl Müftüsü Osman AYAS, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, KYK Yurdunda kalan kız-erkek öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kur’an-ı Kerimi Okuma ve Kıraat İlmi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yaşar KURT hocamızın sınır ötesinde yürütülen “Barış Pınarı” harekâtına katılan güvenlik güçlerimiz için Fetih Suresini okuması ile başlayan program, cemaatle birlikte sabah namazı kılınması ile devam etti. Yaşar KURT hocamızın öncülüğünde ve cemaatin katılımıyla Kelime-i Tevhit, Tekbir, Tehlil, Salât-ü Selam ve tesbihatlar yapıldı. Hocamız tarafından yapılan kısa bir sohbetin ardından Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa IRMAKLI’nın yapmış olduğu dua ile camideki program sona ermiş olup, program sonrası cemaatimizin tamamına çorba ikram edilmiştir.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret