Gumushane’de Devir Teslim Töreni

Gumushane'de Devir Teslim Töreni

devir teslim töreni

08 Ağustos 2022 - 14:10

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın imzasıyla yayımlanan "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Gümüşhane İl Müftülüğüne atanan Hüseyin GÜN, düzenlenen törenle görevine başladı.
Bahçelievler Müftüsü iken Gümüşhane İl Müftülüğüne atanan Hüseyin GÜN için “Devir Teslim Töreni” düzenlendi.
İl Müftülüğünde gerçekleşen törene İl Müftü Yardımcıları Metin ŞENER, Sümeyra BENZOUINE, İlçe Müftüleri ve müftülük personeli katıldı.
Törende Müftü Hüseyin GÜN,  cübbesini Gümüşhane Müftüsü iken, aynı Kararname ile Van Müftüsü olarak atanan Mehmet Sırrı ŞIK'ın elinden giydi. Müftü Mehmet Sırrı ŞIK, yeni görevinde Müftü Hüseyin GÜN'e muvaffakiyetler diledi. Müftü Hüseyin GÜN ise görev süresince Gümüşhane'ye yaptığı hizmetler için Müftü Mehmet Sırrı ŞIK'a teşekkür etti. Tören yapılan dua ile sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı