Gumushane’de “güzel Yürekler, Güzel Işler”

Gumushane'de “güzel Yürekler, Güzel Işler”

“güzel yürekler, güzel işler”

03 Ağustos 2019 - 14:11

Gümüşhane İl Müftülüğüne bağlı, hafızlık eğitimi veren Ahmet Ziyauddin Kız Kur’an Kursunun duyarlı hafızlık öğrencileri 530tl Yemen için; 735tl su kuyusu açtırmak için Türkiye Diyanet Vakfına bağışta bulundular.
         İnsana "Onların Allah yolunda yaptıkları küçük ya da büyük harcamalar, vadileri tepeleri aşmak İçin çektikleri yorgunluklar amel defterlerine mutlaka yazılmıştır. Sonunda Allah onları yaptıkları işlerin en güzeline göre ödüllendirecektir." (Tevbe/121) ayet-i kerimesini hatırlatan bu duyarlı davranışlarından dolayı  İl Müftüsü Osman AYAS öğrencilerin hepsine kitap seti hediyesi ile teşekkür ederek, böyle güzel davranışların diğer insanlara de örnek teşkil etmesini temenni etmiştir.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı