Gumushane’de Il Müftümüz Hüseyin Gün Standı Ziyaret Etti

Gumushane'de Il Müftümüz Hüseyin Gün Standı Ziyaret Etti

il müftümüz hüseyin gün standı ziyaret etti

03 Ekim 2022 - 14:10

Gümüşhane il Müftülüğü İl Gençlik Kordinatörlüğü tarafından düzenlenen üniversite öğrencilerini karşılamaya yönelik stadı İl Müftümüz Hüseyin GÜN Hocamız ziyaret etti. Stand görevlilerine başarılar diledi.

STAND RAPORU

Gümüşhane İl Müftülüğü İl Gençlik Kordinatörlüğü tarafından Gümüşhane İline yeni gelen üniversite öğrencilerini karşılamak için otogar mevkiinde stand kuruldu. Söz konusu stand 17, 19, 20, 21 Eylül 2022 tarihlerinde dört gün sürdü. Stand da Gümüşhane İl Müftülüğü İl Gençlik Kordinatörlüğü görevlilerinin yanı sıra gençlik gönüllüleri görev aldı. Dört gün süren stand faaliyetinin içeriği şu şekildedir: 17.09.2022 (Cumartesi): Stand sabah saat 09.00 da otogar mevkiinde kuruldu. Stand da Mücahit ÇELİK, Yasin ZENGİN, Tahsin DURMUŞ, Meryem MERDAN, Ayşegül DAVUN, Hülya ÇELİK ve gençlik gönüllüleri görev aldı. Gelen öğrencilere pestil köme ikramı yapılarak İl Gençlik Kordinatörlüğü faaliyetlerinin anlatıldığı broşör verildi. Öğrencilerin barınacakları yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için rehberlikte bulunuldu. Âmâ bir öğrenciye yurttaki odasına kadar eşlik edildi. Yaklaşık olarak 25 öğrenci ve velisiyle ilgilenildi. Stand da yer alan görevlilerin motivasyonunu artırmak ve yapılan faaliyetleri yerinde görmek adına söz konusu standa Gümüşhane İl Müftü Yardımcısı Sümeyra BENZOUINE ziyarette bulundu. Gençliğin büyük bir öneme sahip olduğunu gençlik ile ilgili faaliyetlerin çokça yapılması gerektiğini belirterek stand görevlilerine başarılar diledi. Stand faaliyeti saat 15.00 da sona erdi. 19.09.2022 (Pazartesi): Stand sabah saat 09.00 da otogar mevkiinde kuruldu. Stand da Ali ZENGİN, İsmail ŞARK, Neşecan ÇAĞLAR ve gençlik gönüllüleri görev aldı. Gelen öğrencilere pestil köme ikramı yapılarak İl Gençlik Kordinatörlüğü faaliyetlerinin anlatıldığı broşör verildi. Yaklaşık olarak 155 öğrenci ve velisiyle ilgilenildi. Öğrencilerin barınacakları yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için rehberlikte bulunuldu. Stand faaliyeti saat 15.00 da sona erdi. 20.09.2022 (Salı): Stand sabah saat 09.00 da otogar mevkiinde kuruldu. Stand da Necati ÖDÜNÇ, Kadir KESKİN, Selami GENÇ, Emine KARABULUT ve gençlik gönüllüleri görev aldı. Gelen öğrencilere pestil köme ikramı yapılarak İl Gençlik Kordinatörlüğü faaliyetlerinin anlatıldığı broşör verildi. Yaklaşık olarak 35 öğrenci ve velisiyle ilgilenildi. Stand da yer alan görevlilerin motivasyonunu artırmak ve yapılan faaliyetleri yerinde görmek adına söz konusu standa Gümüşhane İl Müftüsü Hüseyin GÜN ziyarette bulundu. Geleceğin inşasında gençliğin büyük bir öneme sahip olduğuna değinerek stand görevlilerine başarılar diledi. Stand faaliyeti saat 15.00 da sona erdi. 21.09.2022 (Çarşamba): Stand sabah saat 09.00 da otogar mevkiinde kuruldu. Stand da Sacit Çoban, Mervegül Ekicioğlu ve gençlik gönüllüleri görev aldı. Yaklaşık olarak 15 öğrenci ve velisiyle ilgilenildi. Gelen öğrencilere pestil köme ikramı yapılarak İl Gençlik Kordinatörlüğü faaliyetlerinin anlatıldığı broşör verildi. Öğrencilerin barınacakları yere rahatlıkla ulaşabilmeleri için rehberlikte bulunuldu. Stand faaliyeti saat 15.00 da sona erdi. Toplamda 220 öğrenci ile ilgilenildi. Yurtlarına kolay ulaşım sağlamaları için rehberlikte bulunuldu. Günlere dair fotoğraflar aşağıda verilmiştir.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı