Gumushane’de Il Müftümüz Osman Ayas Için Veda Programı...

Gumushane'de Il Müftümüz Osman Ayas Için Veda Programı Düzenlendi

il müftümüz osman ayas için veda programı düzenlendi

09 Haziran 2020 - 14:10

Gümüşhane de 2018 yılından itibaren İl Müftüsü olarak görev yapmakta iken 08 Mayıs 2020 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Niğde İl Müftüsü olarak atanan Osman AYAS için personelimizin katılımı ile il Müftülüğümüzün önünde sosyal ve maske kurallarına uyularak 29 Mayıs 2020 Cuma günü veda programı düzenlendi.

Niğde’ye İl Müftüsü olarak atanan Osman AYAS  konuşmasında;

Çok kıymetli din gönüllüsü kardeşlerim, iki yıl boyunca Gümüşhane’mizin güzel insanlarına sizlerle birlikte hizmet etmiş olmanın hazzını yaşatan Rabbime sonsuz hamd ediyorum. Sizleri tanımış olmanın mutluluğunu ve sizlerden ayrılmanın üzüntüsünü birlikte yaşıyorum. İki yıl içerisinde az ya da çok birlikte çalışma fırsatı bulduğum tüm mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Ayrım gözetmeksizin Gümüşhane Müftülüğümüzün çatısı altında hizmet etmek için gayret gösteren tüm mesai arkadaşlarımı gönülden selamlıyorum. Rabbimin takdiri ile severek görev yaptığım Gümüşhane'den önemli bir günde (29 Mayıs'ta ve Cuma Namazını eda etmiş olarak) ayrılmış bulunuyorum. Covid-19 salgını nedeniyle hiçbir kardeşimin elini dahi sıkamadan ayrılmış olmanın derin üzüntüsünü hep birlikte yaşadık. İnşallah bu virüs salgınından kısa zamanda kurtulur ve eski güzel günlere tekrar döneriz. Şahsımı uğurlamak için bizzat gelen, gelmek isteyip te gelemeyen, son gün kısa bir zamanda olsa bir araya gelmemizi sağlayan, tüm kardeşlerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Huzurlu şehir Gümüshane'ye veda ederken dua ediyor ve dualarınızı bekliyorum. Her şey için teşekkürler.... Hepinizi Rabbime emanet ediyorum.

Önümüzdeki hafta Niğde’ye giderek görevine başlayacağını hatırlatan AYAS, “İyi ki Gümüşhane’ye gelmişim giderken üzülüyorum, çok değerli dostlarımız oldu. Bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan hoş bir sada bırakabilmektir.” İfadeleri kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Müftü Osman AYAS’a çeşitli hediyeler takdim edildi ve uğurlandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...