Gumushane’de Kur’an-ı Kerim Hizmet Içi Eğitim Kursu

Gumushane'de Kur'an-ı Kerim Hizmet Içi Eğitim Kursu

kur'an-ı kerim hizmet içi eğitim kursu

25 Şubat 2020 - 14:11

Cami hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde sunulması amacıyla personelin mesleki yeterliliklerini, hizmette etkinlik ve verimliliklerini artırabilmek için planlanan eğitim çalışmaları kapsamında Gümüşhane İl Müftülüğünde 06/01/2020-19/02/2020 tarihleri arasında  “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu” düzenlenmiştir.

Kursa öğretici olarak İl Müftüsü Osman AYAS, Müftü Yardımcısı Mehmet ÖZBEK ve Fatih Camii Müezzin Kayyımı İmdat ZOR katılmıştır. Kursta; Kur’an-ı Kerimi güzel, talim üzere yüzünden ve ezber okuma, İmam-Hatiplik ve Müezzin-Kayyımlık becerisi ve tecvid uygulamaları konularında dersler verilmiştir.

Kurs sonunda değerlendirme sınavı yapılmış ve başarılı olanlara belge verilmiştir. Kursa katılan imam-hatip ve müezzin-kayyımlar, kursun çok verimli geçtiğini ve tüm görevlilerin bu tür kurslara katılmalarının bilgilerini güncelleme açısından faydalı olacağını belirtmişlerdir.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı