Gumushane’de Kur’an-ı Kerim Hizmet Içi Eğitim Kursu

Gumushane'de Kur'an-ı Kerim Hizmet Içi Eğitim Kursu

kur'an-ı kerim hizmet içi eğitim kursu

16 Mart 2020 - 14:11

Cami hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde sunulması amacıyla personelin mesleki yeterliliklerini, hizmette etkinlik ve verimliliklerini artırabilmek için planlanan eğitim çalışmaları kapsamında Gümüşhane İl Müftülüğünde 06/01/2020-19/02/2020 tarihleri arasında  “Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu” düzenlenmiştir.

Kursa öğretici olarak İl Müftüsü Osman AYAS, Müftü Yardımcısı Mehmet ÖZBEK ve Fatih Camii Müezzin Kayyımı İmdat ZOR katılmıştır. Kursta; Kur’an-ı Kerimi güzel, talim üzere yüzünden ve ezber okuma, İmam-Hatiplik ve Müezzin-Kayyımlık becerisi ve tecvid uygulamaları konularında dersler verilmiştir.

Kurs sonunda değerlendirme sınavı yapılmış ve başarılı olanlara belge verilmiştir. Kursa katılan imam-hatip ve müezzin-kayyımlar, kursun çok verimli geçtiğini ve tüm görevlilerin bu tür kurslara katılmalarının bilgilerini güncelleme açısından faydalı olacağını belirtmişlerdir.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...