Gumushanede minik öğrencilerimizden dev etkinlik

Minik öğrencilerimizden Dev Etkinlik

10 Mayıs 2018 - 10:34

Minik Öğrencilerimizden Dev Etkinlik

Müftülüğümüzün eğitim öğretim faaliyetleri kapsamında Müftülük Sitesi 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunda eğitim gören öğrencilerimiz tarafından 08 Mayıs 2018 tarihinde saat 13.30’da Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yılsonu etkinlik programı gerçekleştirildi.

Programa İl Müftü Vekilimiz Hüseyin HACIFETTTAHOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi DOĞAN, İl Defterdarı Turan KEMER, İl Gençlik Spor Müdürü İsrafil ARSLAN, Kamu Kurumu ve STK temsilcileri, görevlilerimiz,  öğrenci velileri ve yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Müftü Vekilimiz Hüseyin HACIFETTTAHOĞLU günün anlam ve önemine dair yaptığı açılış konuşmasında çocuk eğitiminin önemini vurgulayarak şunları söyledi: “Allah’ın ilk emrinin oku olduğunu, peygamberimizin “Sizin en hayırlınız Kur’ân’ı öğrenen ve öğretendir.” hadisini örnek göstererek O’nu okumanın, okutmanın ve anlamanın ne kadar önemli bir görev olduğunu ifade etti. Hocamız,  Müftülük Sitesi 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun tadilat ve tefrişatını yaptıran Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Ercan ÇİMEN Bey’e teşekkür etti.

Açılış konuşmasının ardından minik öğrencilerimiz, yıl boyunca kursta öğrendikleri; dua, sure, hadis, piyes, şiir ve ilahi gibi değişik türde sunumlar yaptılar. Yürekleri tertemiz yavrularımızın sergilemiş oldukları gösteriler izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen başta Kur’an Kursu Öğreticilerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve bize gönül veren herkese teşekkür ediyoruz.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı