Bartın'da Il Müftülüğü Tarafından Yılın Ilk Umre Semineri Düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonu ile İlimizden 20 günlük 16.turla kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlarımıza yönelik 08-09 Ocak 2020 tarihlerinde Müftülüğümüz toplantı salonunda seminer gerçekleştirildi.

Seminer il müftüsü Abdülcelil Çakar'ın “İbadet Bilinci ve Umre İbadeti” konulu sunumuyla başlayıp, müftülüğümüz idarecileri tarafından gerçekleştirilen sunumlar eşliğinde devam etti.İkinci gün umreci adaylarımızın sağlık görevlileri tarafından aşılarının yapılması ve umre malzemelerinin verilmesi ile seminer son buldu.

Yapılan seminerin umre ibadetini kolaylaştırması ve bilinçli bir şekilde yapılması, ayrıca umreci adaylarımızın birbirleriyle kaynaşması açısından faydalı olduğu umrecilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.