Antalya'da Kutsal Topraklara Gidecek Hacı Adayları Için Kesin Kayıtlar Başladı

kutsal topraklara gidecek hacı adayları için kesin kayıtlar başladı

Antalya'da Kutsal Topraklara Gidecek Hacı Adayları Için Kesin Kayıtlar Başladı

Kutsal Topraklara Gidecek Hacı Adayları İçin Kesin Kayıtlar Başladı
Kesin kayıtlarını yaptırmak isteyen hacı adayları Antalya İl Müftülüğüne akın ettiler. İlimiz Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürlüğü bekleme salonunda kayıt sıralarını bekleyen hacı adaylarını İl Müftümüz Osman ARTAN ziyaret etti. Ziyaret esnasında İl Müftümüz Artan İl Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürü Veli TEPE ile birlikte hacı adaylarına kayıt esnasında yapılacak iş ve işlemler hakkında bilgilendirme yaptılar. İl Müftümüz ARTAN hacı adayları ile teker teker ilgilenerek onlarla sohbet etti.
Kurada adı çıkanlar vatandaşlar, 13-24 Ocak tarihleri arasında “Kesin Kayıt Yaptırabilir” belgesini e-Devlet sistemi üzerinden alarak kayıtlarını il müftülüklerine yapabilecek.
Belirlenen süre içerisinde kesin kayıt yaptırmayanların yerine, hac konaklama türlerine göre kura sırası gözetilerek 30 Ocak-07 Şubat tarihleri arasında illere dağıtılan kontenjanlar çerçevesinde kayıtlar alınacak.