Erzincan'da Ilimizden 193 Umre Yolcusu Kutsal Topraklara Uğurlandı

ilimizden 193 umre yolcusu kutsal topraklara uğurlandı

Erzincan'da Ilimizden 193 Umre Yolcusu Kutsal Topraklara Uğurlandı

İlimizden 193 Umre Yolcusu Kutsal Topraklara Uğurlandı

Erzincan'dan yarıyıl tatili umre turuyla kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için havalimanında uğurlama programı yapıldı. İl Müftülüğünün ve din gönüllüsü hocaların gayretleriyle düzenlediği Erzincan'a özel yarıyıl tatili umre turuyla kutsal topraklara gidecek 193 umreci için havalimanında program düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile birlikte ilahiler eşliğinde umrecilerin yol hazırlıkları tamamlandı. İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin, burada umre ziyaretine çıkan vatandaşlara bir konuşma yaparak, kutsal topraklarda dua beklediklerini, kendilerine Allah'tan mebrûr umre nasip etmesini ve hayırla gidip memleketlerine salimen dönmelerini istedi. Müftü Çetin'in yaptığı dua ile umreye yolculuğuna çıkan vatandaşlarımız, Erzincan Havalimanından direk uçuşla kutsal topraklara uğurlandılar.