Hatay'da Sömestr Servisli Umre Kafilemiz Dualarla Uğurlandı

sömestr servisli umre kafilemiz dualarla uğurlandı


Hatay'da Sömestr Servisli Umre Kafilemiz Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın organizasyonunda düzenlenen öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik Sömestr Umre Turu yolcularımız için Hatay Havalimanında uğurlama programı düzenlendi.  

Programa; İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürümüz Fahri UÇAK, Din Görevlilerimiz, Umre Bürosu Personeli, Umre Yolcularımız ve yakınları katıldı.
TOKİ Rasülüllah  Camii İmam-Hatibi Mikdat Kartal’ın Kur’an tilaveti ile başlayan program, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU hocamızın konuşması ile devam etti.  
İl Müftümüz'ün yolculukla ilgili son hatırlatmaları yaptığı konuşma ve duanın akabinde, İl Müftü Yardımcısı İrfan AÇIK hocamızın Başkanlığında, Kadın İrşat görevlisi Zeynep Açık, grup görevlileri; Mikdat KARTAL, İsmail ACAR, Ali İnci, Avni KILIÇ  ve Emine Köse rehberliğindeki Sömestr Servisli Umre Kafilemiz Hatay Havalimanından kutsal topraklara doğru yola çıktı.
18 Ocak 2020 Cuma günü Saat 02.45’te Hatay Havalimanından direkt uçuş ile Cidde’ye giden  151 Umre Yolcumuz, 29 Ocak 2020 günü Medine’den doğrudan şehrimize gelecek.