Konya'da “tanı Kendini Inşa Et Aileni Âlemi” Seminerleri Tamamlandı

“tanı kendini inşa et aileni Âlemi” seminerleri tamamlandı

Konya'da “tanı Kendini Inşa Et Aileni Âlemi” Seminerleri Tamamlandı

Konya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kur’an kursu öğreticilerine yönelik düzenlenen “Tanı Kendini, İnşa Et Aileni Âlemi” projesi kapsamında hazırlanan eğitim seminerleri sona erdi.

Üç ay süre ile her on beş günde bir yapılan ve dokuz farklı konuda gerçekleşen seminerlere Otuz dokuz Kur’an Kursu öğreticisi katıldı. “Sağlıklı Yaşam ve Sağlıklı Beslenme” dersi ile sonra eren seminerin ardından öğreticiler, sertifikalarını İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’ndan aldı.

Sertifika takdimi öncesi İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Diyanet İşleri Başkanlı tarafından sunulan imkânları değerlendirerek öğreticilere üzerlerine düşen sorumluluğu hatırlatarak çalışmalarında başarılar diledi.

“Tanı Kendini, İnşa Et Aileni Âlemi” projesi kapsamında Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik düzenlenen seminerler;

“Sosyal Medya ve Ekran Bağımlılığı
Doç. Dr. Yağmur Küçükbezirci (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü İngiliz Dil Bilimi A.B.D Başkanı)

Ekip Çalışmalarında Duygusal Zeka ve Gönüllük”
Uzman Vaiz Ayşenur Özkan (İstanbul Kadıköy Vaizi)