Trabzonlu Hanımlar Camilerde Buluştu

trabzonlu hanımlar camilerde buluştu

Trabzonlu Hanımlar Camilerde Buluştu

Kardeş Kurslar Kadın Buluşmaları Projesi Kapsamında Ortahisar ilçe Müftülüğüne bağlı Kur’an Kursları 8 ayrı bölgede toplandılar. Ahi Evren Dede, 2 No’lu Beşirli, Yalı Camii, Fatih Camii, Subaşı Mahallesi Camii, Erdoğdu Tahtalı Camii, Pelitli Merkez Camii, Kaymaklı Kanuni Sultan Süleyman, Yeşilova Fatih Camilerinde toplanan bölge kurslarındaki hanımlar, Mescit selamlama namazı kıldılar birbirleriyle tanıştılar, Kur’an ziyafeti ve ilahiler dinlediler, sohbet ettiler. Kurslara devam eden hanımlar “Neden Camii, Ailem ve Merhamet” konulu sunumlar yaptılar.  Toplantıya katılan hanımlar bu gibi sosyal projelerin Trabzon’da yapılmasından memnun kaldıklarını ifade ettiler. Programlar hatim dualarıyla son buldu. Proje kapsamında yaklaşık 1000 kadın Camilerde toplandı.