Haydi Sivas Kardeşlerine Sahip çık

haydi sivas kardeşlerine sahip çık

Haydi Sivas Kardeşlerine Sahip çık

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Yolun İyilik Olsun ”sloganıyla 81 ilimizden İdlib’e yardım tırı kampanyası düzenlenmektedir.

Bu kapsamda İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesince İdlibteki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere 15 gün sürecek olan yardım kampanyamıza tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz.

Kampanyamıza yapılacak para yardımlarıyla un, gıda kolisi ve temizlik kolisi oluşturulacaktır.

Bunun yanında giysi, battaniye, çizme, bot, çocuk maması ve bezi, naylon hasır, soba ve kömür de oradaki kardeşlerimizin gıdadan sonra en çok ihtiyaç duyduğu malzemelerdir.

Bu malzemelerimizin toplanma ve ulaştırılma yeri Kızılırmak Mahallesinde, Müftülük binamızın aşağısında bulunan Moralibaba Kur’an Kursumuzdur. Ayni yardımlarınızı Kur’an Kursumuza bekliyoruz.

Nakdi yardımlarla ilgili olarak ise İdlib bağış hesap numaramız.

TR83 0020 5000 0939 7457 0000 01 TÜRKİYE DİYANET VAKFI SİVAS ŞUBESİ -KUVEYT TÜRK BAĞIŞ HESABI

Yardımlarınız için teşekkür ederiz.