Konya'da Poçanoğlu, Aylık Mutat Toplantılarda Ilçe Personeli Ile Bir Araya Geldi

poçanoğlu, aylık mutat toplantılarda ilçe personeli ile bir araya geldi

Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, ilçe müftülükleri tarafından personele yönelik düzenlenen aylık mutat toplantılara katıldı.

Selçuklu, Meram, Karatay, Beyşehir, Seydişehir ve Çeltik ilçe müftülükleri tarafından personele yönelik toplantılarına katılan İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Diyanet İşleri Başkanlı tarafından yapılan çalışmalarla ilgili personeli bilgilendirdi.

İlçe müftülüklerinin problemleri ve ihtiyaçları da dinleyen Poçanoğlu, 6.Din Şurası kararları, 37. İl Müftüleri İstişare Toplantısı kararları, cami hizmetlerinde verimliliğin artırılması genelgesi, manevi rehberlik hizmetleri, din hizmetlerinin etkinliği, Diyanet dergileri ve yayınları, Diyanet Tv, Diyanet Radyo ile Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından olan “Din Görevlisi İle 365 Gün” isimli kitabının tanıtım konusunda personeli bilgilendirdi.