Elazig'da Tdv, Gönülleri ısıtmaya Devam Ediyor!

tdv, gönülleri ısıtmaya devam ediyor!

Elazig'da Tdv, Gönülleri ısıtmaya Devam Ediyor!

Elazığ merkezli depremin hemen ardından 5 Bin kişiye aynı anda yemek çıkarabilen mobil mutfağını gönderen Türkiye Diyanet Vakfı gönülleri ısıtmaya devam ediyor.

Elazığ ve Malatya’da halkımızın yaraların sarmak için SMS ile yardım kampanyasının yanısıra mobil mutfağında pişen aşı depremzedelere ikram eden TDV’nin çalışmalarına Elazığ İl Müftülüğü Gençlik Kolları ve Cami Görevlileri de gönüllü olarak destek veriyor.

Elazığ’da Ahmet Aytar Meydanı’nda kurulan mobil mutfaktan çıkan yemekler, Sürsürü Merkez Camii, Hacı Osmaniye Camii , Gençlik Merkezi, Tren Garı, Lütfullah Bilgin İköğretim Okulu, Metin Koloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oluşturulan alanlarda halkımıza ikram ediliyor.

Siz de “Şimdi Yaraları Sarmak Zamanı” diyorsanız; DEPREM yazıp 5601'e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

#ŞimdiYaralarıSarmaZamanı #YolunİyilikOlsun

#ElazığİlMüftülüğü