Eskisehir'de ‘gençliğe Değer Ara Dönem Kış Kampı’ Düzenlenen Kapanış Programıyla Sona Erdi

‘gençliğe değer ara dönem kış kampı’ düzenlenen kapanış programıyla sona erdi


Eskisehir'de ‘gençliğe Değer Ara Dönem Kış Kampı’ Düzenlenen Kapanış Programıyla Sona Erdi

‘Gençliğe Değer Ara Dönem Kış Kampı’ Düzenlenen Kapanış Programıyla Sona Erdi

Diyanet İşleri Başkanlığının "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Eskişehir İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Eskişehir Bölge Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursunda gerçekleştirilen "Gençliğe Değer Ara Dönem Kış Kampı’’ için kapanış programı ve ödül töreni düzenlendi.

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı için düzenlenen kapanış programına İl Müftüsü Bekir Gerek, İlçe Müftüleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü R. Şenol Cirit, İl ve İlçe Gençlik Koordinatörleri, Din Hizmetleri Uzmanları, manevi rehberler ile öğrenci ve velileri katıldı.

Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İl Müftüsü Bekir Gerek:

"Gençlik bizim için çok önemli. Özellikle ülke olarak içinden geçtiğimiz süreçte çok daha önemli. Bu evlatlar bize emanet. En güzel şekilde onları koruyup geliştirip, ailelerimiz, vatanımız, milletimizin geleceği için en iyi şekilde yetiştirmenin çabası içerisindeyiz. Bu kamplar yeni dostluklar, yeni kardeşlik anlamına geliyor. Bu gençler memleketimizin istikbalidir." dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın gerçekten önemli ve büyük bir kurum olduğunu belirten Müftü Gerek, en değerli varlığınız olan evlatlarınızı böylesi bir önemli bir kuruma verdiniz, bizlerde emanetiniz olan evlatlarınıza sahip çıktık, bundan sonrada her bir görevlimize on gencimizi emanet ederek sahip çıkmaya devam edeceğiz. Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, okuma saatleri, sosyal etkinlikler, spor, yarışma ve seminerler gibi etkinliklerin yapıldığı kampa katılan öğrencilerin hazırladığı gösteriler ilgiyle izlendi.

Program, yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ve pasta kesilmesiyle son buldu.