Bolu'da Il Müftü Yardımcısı Nihat Kök Için Veda Programı Düzenlendi.

il müftü yardımcısı nihat kök için veda programı düzenlendi.

Bolu'da Il Müftü Yardımcısı Nihat Kök Için Veda Programı Düzenlendi.

2015 yılında Bolu’ya Müftü Yardımcısı olarak göreve başlayan ve dört buçuk yıl görev yaptıktan sonra Ankara İli Etimesgut İlçe Müftüsü olarak atanan Nihat Kök için 03.02.2020 Pazartesi günü Saat 19.00’da Bolu Öğretmenevi’nde bir veda programı düzenlendi. Programa Bolu İl Müftüsü Orhan Genç, BAİBÜ Öğretim Görevlileri, Resmi daire müdürleri, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Emekli Müftüler, Şube Müdürleri, Vaizler, bazı STK temsilcileri, Müftülük daire personeli, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldılar. İl Müftüsü Orhan Genç yaptığı konuşmada;  “Kıymetli Misafirler Müftü Yardımcımız Nihat Bey’in veda programı için buraya toplanmış bulunuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. Nihat Bey beraberce görev yaptığım kıymetli bir arkadaşımızdı. Bolu gerçekten bir değerli insanı kaybediyor. Etimesgut kazanıyor. Nihat Bey 4,5 yıl boyunca idareye yardımcı olmuş, mevzuata hakim, her konuda çözüm önerileri bulan, yetenekli ve kabiliyetli bir arkadaşımızdır. Aramızdan ayrılmasına üzülüyoruz ancak onun adına güzel bir atama olduğu için seviniyoruz. Sayın Kök’e yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Kendisini hiç unutmayacağız. Kendisini her zaman Bolu’ya bekliyoruz.” dedi. Sayın Kök ise yaptığı veda konuşmasında: “Değerli misafirler bu veda programına teşrifleriniz için teşekkür ederim. Bolu’da çok güzel günler yaşadım. Şehrinizin kıymetini bilin. Bolu yaşantı ve görev bakımından çok güzel bir şehir. Hayatım boyunca unutamayacağım anılarım oldu. Güzel dostluklar edindik. Sizleri çok özleyeceğim. Sizlerden hayır dua bekliyorum. Bundan sonra Ankara’da bir evladınız bir kardeşiniz var. Kapımız her zaman sizlere açıktır. Hakkınızı helal edin, Allaha emanet olun”  dedi. Program Sayın Kök’e Bolu’ya yaptığı katkılardan dolayı çeşitli plaket ve hediyeler verilmesi ile sona erdi.