Sivas'ta Ilçe Müftüleri Toplantısı Hafik Ilçe Müftülüğünün Ev Sahipliğinde Gerçekleştm

ilçe müftüleri toplantısı hafik ilçe müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştm

Sivas İl Müftülüğü tarafından aylık olarak yapılan ilçe müftüleri toplantısı İl Müftüsü Yusuf Akkuş Başkanlığında 16 İlçe Müftüsü ’nün katılımıyla Hafik İlçe Müftülüğünde gerçekleşti.

Başta idari ve mali konuların  görüşüldüğü toplantıda Türkiye Diyanet Vakfı Koordinesinde İdlib’ e yapılan yardım kampanyasının son durumu ile  250 bin şehide 250 bin hatim okunması ve din hizmetleri kapsamında yürütülen faaliyetler değerlendirildi.

Öte yandan Hafik’te bir dizi ziyaretler gerçekleştiren İl Müftüsü Akkuş, ilk olarak Hafik Kaymakamı Hacı Kerim Meral’ı  ve daha sonra Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu’nu makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Toplantı sonunda Müftü Akkuş, Gölova İlçe Müftüsü iken Burdur İli Tefenni İlçesine atanan Ünal Çolak ile uzun süre İmranlı ilçe müftülüğü vekalet görevini yürüten Erdal Avcu’nun emekliye ayrılması dolayısıyla hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.