Bolu'da Il Müftüsü Orhan Genç Umre ödülü Kazanan Engelli öğrencileri Ziyaret Etti.

il müftüsü orhan genç umre ödülü kazanan engelli öğrencileri ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığının engellilerin dini vecibelerini rahat bir şekilde yerine getirmelerini sağlamaya yönelik çalışmalar yürütülmekte, engellilere yönelik gerek erişebilirlik ve ulaşabilirlik, gerekse görsel, işitsel ve yazınsal çalışmalar ile onlara manevi danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunulmaktadır. Bu çerçevede Kur’an-ı Kerimi okumaya teşvik etmek, dini bilgilerini geliştirmek, inanç esasları ve Siyer-i Nebi konularında bilgilerini artırmak amacıyla Umre Ödüllü “İşitme ve Görme Engelliler Arası Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması” düzenlendi. Bu yarışmaya katılan ve yarışmada başarı sağlayarak Umreye giden Kılıçarslan Mahallesi Camii Kız Kur’an Kursu görme engelli öğrencisi Hilal Çalık ve Gölyüzü Mahallesi Çayırpınar Camii Kız Kur’an Kursu işitme engelli öğrencisi Gülay Kodal’ı umre dönüşü ziyaret etti.  05.02.2020 Çarşamba günü İl Müftüsü Orhan Genç Müftü Yardımcısı Fadime Arslan ile birlikte engelli öğrencileri ziyareti esnasında Bolu Müftülüğü Engelli Koordinatörü ve aynı zamanda Gölyüzü Mahallesi Çayırpınar Camii Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Nurşen Yıldırım ve görme engelli öğrencileri okutan Kılıçarslan Mahallesi Camii Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma eker hazır bulundular.