Eskisehir'de Miniklerden Elazığ’a Yardım Eli

miniklerden elazığ’a yardım eli

Eskisehir'de Miniklerden Elazığ’a Yardım Eli

Miniklerden Elazığ’a Yardım Eli

Elazığ ve çevresinde meydana gelen deprem dolayısıyla Eskişehir İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde “Şimdi Yaraları Sarma Zamanı” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına en anlamlı destek,  Şehit Abdülkerim 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencilerinden geldi.

Kendileri küçük ama yürekleri kocaman olan minik öğrenciler, ailelerinden aldıkları harçlıklarını kurslarda kendi elleriyle yaptıkları kumbaralarında biriktirerek İl Müftüsü Bekir Gerek’e teslim ettiler.

Öğrencilerin bu davranışını çok anlamlı bulduğunu ifade eden Müftü Gerek, geleceğimizi ve dünyanın geleceğini şekillendirecek yarının büyükleri bu yavrularımız bize büyük bir güven veriyor. Böyle bir nesil yetiştirmeye devam etmemiz halinde geleceğimiz garanti altındadır. Bu evlatlarımızın gözlerinden öpüyorum. Bu şuurla evlat yetiştiren ailelerini ve öğreticilerini canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.