Eskişehir şehidini Dualarla Uğurladı

eskişehir şehidini dualarla uğurladı

Eskişehir şehidini Dualarla Uğurladı

Van ili Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketlerinde şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Tarkan Karaca dualarla ebediyete uğurlandı.

Reşadiye Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Tarkan Karaca, Kanlıpınar Şehitliği’nde askeri törenle toprağa verildi.

İl Müftüsü Bekir Gerek'in kıldırdığı cenaze namazına;  İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Tayyip Sabri Erdil, Vali Özdemir Çakacak, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Atilla Gülan, Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Harun Karacan, Utku Çakırözer, Metin Nurullah Sazak, Dr. Arslan Kabukçuoğlu, Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Komutanı Tümgeneral Münir Güzel, askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehidin babası Yasin Karaca, annesi Nurhan Karaca ile şehidin kardeşi J.Uzm.Çvç Oğuzhan Karaca, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.