Antalya'da 1900'lü Yıllarda Inşa Edilen Bağyaka Camii Restorasyon çalışmalarının Ardından Tekrardan Ibadete Açıldı

1900'lü yıllarda inşa edilen bağyaka camii restorasyon çalışmalarının ardından tekrardan ibadete açıldı

1900'lü yıllarda inşa edilen Bağyaka Camii restorasyon çalışmalarının ardından tekrardan ibadete açıldı.

Finike ilçesinde restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi ve kültürel mirasa sahip, Bağyaka Camii resmi açılış töreni ile ibadete açıldı.

Düzenlenen açılış programına Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Milletvekili Atay Uslu, İl Müftümüz Osman Artan, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Bağyaka Camii’nin açılışı protokol konuşmalarının akabinde İl Müftümüz Artan’ın yaptığı dua ile gerçekleştirildi.

Camide ilk Cuma namazının kılınmasının akabinde açılışa katılanlara ikramda bulunuldu.