Ardahan'da şehitlerimize Minnettarız

şehitlerimize minnettarız


Ardahan'da şehitlerimize Minnettarız

Ardahan Valiliği koordinesinde İl Müftülüğümüz tarafından, ülkemizin kaza, bela, afet ve bilcümle musibetlerden muhafazası ve doğal afetlerde şehit olan vatandaşlarımız ve Mehmetçiklerimiz için Merkez Camiinde bir program düzenlendi.

Program, Ardahan Valisi Mustafa MASATLI, Vali Yardımcısı V. Mehmet Naim AKGÜL, İl Emniyet Müdürü Ünsal HAYAL, İl Jandarma Komutanı Selçuk ÖZDEM, İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN ve birçok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Programda Ardahan Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencileri tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN, doğal afetlere karşı bilinçli olunması için sohbet etti. Elazığ-Malatya depreminde, Van’da gerçekleşen çığ felaketinde, Suriye’de şehit olan Mehmetçiğimize ve ülkemizden afet, kaza, bela ve musibetlerin uzaklaşması için dua yaptı. Öğlen namazının kılınmasının ardından Merkez Camii önünde salat-ü selamlar, tekbirler ve dualar eşliğinde Ardahan Valiliği tarafından kurban kesildi.

Allah-u Teâlâ yapılan duaları ve kesilen kurbanı kabul eylesin. Şehit düşen askerlerimize ve vatandaşlarımıza rahmet eylesin geride kalanlarına sabır, güç, kuvvet ihsan eylesin. Kaza, bela ve bilcümle musibetleri biran önce ülkemizden def eylesin inşaallah.