Hatay'da Hz. Aişe Imam Hatip Lisesinden Il Müftümüze Ziyaret

hz. aişe imam hatip lisesinden il müftümüze ziyaret

Hatay'da Hz. Aişe Imam Hatip Lisesinden Il Müftümüze Ziyaret

08 Şubat 2020 Cumartesi günü Diyanet TV’de yayınlanan Hatibin Kum Saati Münazara Yarışması çeyrek final birincisi olan  Antakya Hz. Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okul müdürü Firdevs KILINÇ ve meslek dersleri Öğretmeni Fatih ÇELİKEL ile birlikte İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU’nu ziyarete geldiler.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müftümüz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Antakya Hz. Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri de kendilerini kabulünden dolayı İl Müftümüze teşekkür etti.

İl Müftümüz, ziyaret sonunda Hatibin Kum Saati Münazara yarışmasında savundukları “Müstakil bir evde yaşamak huzur verir” teziyle çeyrek finalde birinci olan  öğrencilere altın ve Başkanlığımız yayınlarından olan “Peygamberimiz ve Gençlik” isimli eserden ve diğer kitaplardan hediye etti.