Sakarya'de Aile, çalışma Ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlüğü Ziyaret Edildi.

aile, çalışma ve sosyal hizmetler il müdürlüğü ziyaret edildi.

Sakarya'de Aile, çalışma Ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlüğü Ziyaret Edildi.

Sakarya İl Müftülüğü Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Sakarya İl Müftü Vekili Paşa Bektaş, Müftü Yardımcıları Faruk Güneş ve Dr. Ravza Cihan, İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizleri Esra Kalpakçı, Hatice Kurt, Medine Bektaş ve Yasemin Durmaz, AÇSH İl Müdürlüğü ile birlikte yürütülen çocuk, kadın ve aile çalışmalarını değerlendirmek ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programlarını istişare etmek üzere bir araya geldi.

AÇSH İl Müdürlüğü binasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor, İl Müdür Yardımcıları Yasemin Turan ve Elif Civan Yüce’nin ev sahipliğinde yapılan görüşmede ortak çalışmaların daha nitelikli bir şekilde devam etmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.

İl müftülüğümüz AÇSH İl Müdürüne ve Müdür Yardımcılarına Diyanet Aile ve Çocuk dergileri ile DİB’in kadın ve aile çalışmalarını ihtiva eden bir kitap seti hediye etti.