Agri'da şubat Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı

şubat ayı ilçe müftüleri toplantısı

Agri'da şubat Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı

ŞUBAT AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI

Ağrı İl Müftülüğü tarafından Şubat ayı İlçe Müftüleri aylık toplantısı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Ağrı’da görev yapan İlçe Müftüleri, İl Müftü yardımcıları ve ilgili şube müdürü katıldı.

Yapılan ilçe Müftüleri toplantısında; 2020 yılında düzenlenecek olan program ve yarışmalar, Umre turları ve turlar hakkında vatandaşa bilgi verilmesi, ihtiyaç odaklı Kur’an Kursları, yaz Kur’an Kursları, 4-6 yaş Kur’an Kursları, Gençlik çalışmaları ve bu alandaki genel konuların işleyişi görüşüldü. Hizmette verimliliği artırmak amacıyla Personel ve İdari Mali İşler, Hac ve Umre Bürosu ve Din Hizmetleri Birimi genel gündem konuları görüşülüp değerlendirildi. Sorun ve sıkıntıların da masaya yatırılarak görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi.