Antalya'da Yunus Emre Gençlik Merkezinin Açılışı Dualarla Yapıldı

yunus emre gençlik merkezinin açılışı dualarla yapıldı

Antalya'da Yunus Emre Gençlik Merkezinin Açılışı Dualarla Yapıldı

Kepez İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından  oluşturulan “Yunus Emre Gençlik Merkezi” düzenlenen programla hizmete açıldı.

Düzenlenen programa İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek, Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu,  Gençlik Koordinatörleri ve vatandaşlar katıldılar.

Program  Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından konuşma yapan İl Müftümüz Artan, “Bizler gençlerimizi önemsiyoruz ve biliyoruz ki gençlerimize büyük tuzaklar kurulmaktadır. Bizler gençlerimizi korumak için onlara sahip çıkacağız ki geleceğimize sahip çıkalım. Gençlerimize sahip çıkalım ki vatanımıza, devletimize, bayrağımıza, dinimize, ezanımıza ve milletimize sahip çıkalım.” dedi.

Artan, Gençlik Merkezi’nin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İl Müftümüz Osman Artan’ın yaptığı dua ile Gençlik Merkezi hizmete açıldı.