Bitlis'de 2020 Yılı Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nın Tanıtımı Yapıldı.

2020 yılı mevlid-i nebi gençlik bilgi yarışması’nın tanıtımı yapıldı.

Bitlis'de 2020 Yılı Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nın Tanıtımı Yapıldı.

EREN ÜNİVERSİTESİNDE STAND AÇTIK

2020 yılı Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nın tanıtımını yapmak ve Başkanlığımız Yayınlarından olan ‘’ O’nun Gibi Yaşamak’’ adlı eseri üniversite gençliği ile buluşturmak için Bitlis Eren üniversitesi Yerleşkesinde üç fakülte’de müftülük görevlilerimizce stant açıldı.

Açılan Standa İl Müftü Vekili Safetullah ÇİÇEK, Şube Müdürlerimiz Ahmet ELMAS ve Erkan GÖK Müftülük Şeflerimiz, ADRB Koordinatörümüz, İl Gençlik Koordinatörlerimiz ve üniversite temsilcilerimiz katıldı.

Başkanlığımızın üniversite öğrencileri için düzenlediği yarışmaya, öğrencilerin yoğun katılımının sağlandığı görüldü. Online başvuru yapan her öğrenciye ‘’ O’nun Gibi Yaşamak ‘’ adlı kitap hediye olarak takdim edildi.