Duzce'de şubat Ayı Personel Toplantısı Yapıldı.

şubat ayı personel toplantısı yapıldı.


Duzce'de şubat Ayı Personel Toplantısı Yapıldı.

Düzce Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile birlikte Şubat ayı mutat toplantısı İl Müftü Vekili Ünal Baş başkanlığında 13.02.2020 Perşembe günü yapıldı.
Müftülük konferans salonunda sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleşen toplantıda, İl Müftü Vekili Ünal Baş genel bir değerlendirme konuşması yaptı. Ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulması gereken konular, cami ve Kur’an kursu faaliyetleri, İlimizdeki din hizmetinin daha etkili halde sunulmasıyla ilgili konular görüşüldü.
Diyanet Başmüfettişi Harun Özdemirci Personel Toplantısına Katıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı Olağan Genel Denetlemesi için ilimizde bulunan Başmüfettiş Harun Özdemirci Şubat ayı personel toplantısına katıldı.
Toplantılarda konuşan Başmüfettiş Harun Özdemirci, din görevlilerinin görevleri ile ilgili önemli mesajlar vererek, din hizmetleriyle eğitim hizmetlerinde başarılı olunabilmeleri için azimli, ölçülü ve samimi olmaları gerektiğini belirtti.
Başmüfettiş Özdemirci, imam-hatip, müezzin kayyım ve Kuran kursu öğreticilerinin din hizmeti sunarken Kuran-ı Kerim ve Hadisi Şerif rehberliğinde davranışlarına yön vermeleri gerektiğini kaydetti.
Başmüfettiş Harun Özdemirci, konuşmasının sonunda çalışma ve hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.