Eskisehir'de Sivrihisarda Gençliğe Değer Toplantısı Yapıldı

sivrihisarda gençliğe değer toplantısı yapıldı


Eskisehir'de Sivrihisarda Gençliğe Değer Toplantısı Yapıldı

 "Gençliğe Değer" Projesinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla düzenlenen Gençliğe Değer Projesi tanıtım toplantısı ve personel eğitim seminerleri kapsamında İl Müftüsü Bekir Gerek, Sivrihisar İlçesinde Din Görevlileri ile Biraraya Geldi. 

 Kur’an’ Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İl Müftüsü Bekir Gerek, Diyanet İşleri Başkanlığının önemli bir kurum olduğunu ve en önemli hizmetlerden birinin de gençlik hizmetleri olduğunu belirtti.

Bizim geleceğimizi kendilerine emanet edeceğimiz en büyük varlığımız gençliğimizdir diyen Müftü Gerek, İl Müftülüğü olarak başkanlıkça başlatılan Gençliğe Değer projesini öncelediklerini ve genç değer gençliğe değer şiarıyla gençlik hizmetlerinin artırılacağını vurguladı.

Gençliğe Değer projesi hakkında detaylı bilgilendirmede bulunan Müftü Gerek, bu proje kapsamında her bir personelin en az on gence ulaşarak onlarla ilgilenmesini ve geleceğimiz olan gençlere sahip çıkılmasını istedi.

Program, personel eğitim semineri ile son buldu.

İl Müftüsü Bekir Gerek, programın ardından İlçe Kaymakamlığını  ve İlçe Müftülüğü de ziyaret etti.

İl Müftüsü Bekir Gerek'in Sivrihisar İlçe Ziyaretinde İl Müftü Yardımcıları, Din Hizmeleri Uzmanları ve Gençlik Koordinatörleride hazır bulundu.