Duzce'de şubat Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı.

şubat ayı ilçe müftüleri toplantısı yapıldı.


Duzce'de şubat Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı.

İlimiz Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay mutat olarak düzenlenen İlçe Müftüleri Toplantısı İl Müftülüğümüzün ev sahipliğinde yapıldı.
İl Müftü Vekili Ünal Baş’ın başkanlığında, Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Müftülüklerce yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, mevzuatla ilgili genel konuların istişare edilmesi, daha önce belirlenen gündem maddeleri üzerine yapılan faaliyet ve çalışmalar ile İlçe Müftülüklerinin problemleri ve ihtiyaçları konuşuldu.
Diyanet Başmüfettişi Harun Özdemirci İlçe Müftüleri Toplantısına Katıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı Genel Denetlemesi için ilimizde bulunan Başmüfettiş Harun Özdemirci Şubat ayı İlçe Müftüleri Toplantısı’na katıldı.
Toplantıda Başmüfettiş Harun Özdemirci, denetimler esnasında tespit edilen hususlar konusunda rehberlikte bulundu. Başmüfettiş Özdemirci, Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen hizmetlerin verimliliğinin artırılarak kalitesinin yükseltilmesi, hizmet birliğinin ve etkinliğinin geliştirilmesi, problemlerin yerinde tespiti ve merkez ile taşra teşkilatı arasındaki dayanışmanın, işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.