Agri'da şubat Ayı Personel Toplantısı

şubat ayı personel toplantısı

Agri'da şubat Ayı Personel Toplantısı

ŞUBAT AYI PERSONEL TOPLANTISI

Ağrı Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyımlar ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile birlikte Şubat ayı mutat toplantısı Kültür ve Kongre Merkezinde İl Müftüsü Tandoğan Topçu başkanlığında gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Arif Atalay konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmalarında birçok önemli konuya değinen Dr. Arif Atalay ayrıca din görevlilerimize, toplumun rehberi konumunda olarak aidiyet ve sorumluluklarının bilincinde, her yerde ve her zaman dini hizmetle vizyon ve misyonumuzun neler olduğunu anlattı.

Düzenlenen toplantıda ayrıca Camilerde yürütülen faaliyetler, Kur’an Kursları, 4-6 yaş Kur’an Kursları, Gençlik Çalışmaları ve bu alanlardaki genel konuların işleyişi görüşüldü.

Toplantı personelin görüş ve önerilerini de dinledikten sonra sona erdi.