Konya'da “toplum Bilinçleniyor” Projesi Devam Ediyor.

“toplum bilinçleniyor” projesi devam ediyor.

Konya'da “toplum Bilinçleniyor” Projesi Devam Ediyor.

Konya İl Müftülüğü tarafından hazırlanan  “Toplum Bilinçleniyor” projesi kapsamında planlanan etkinlik ve faaliyetler devem ediyor.

Konya İl Müftülüğü tarafından Karatay İlçesi Karaaslan ve Saraçoğlu mahallerinde gençlere yönelik başlatılan proje kapsamında il müftülüğü irşat ekibi, yedi okul on dört camide gençlerle bir araya geldi.

Saraçoğlu İmam Hatip Ortaokulu, Saraçoğlu Selahattin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu, Vali Kemal Katıtaş İlkokulu, Yaşar Doğu İmam Hatip Ortaokulu, Sadreddin Konevi İmam Hatip Lisesi, Bozkırlılar Vakfı Kız İmam Hatip Lisesi, Başak Mahallesi Mehmetcik Ortaokulu ve mahalle camilerinde gençler ile bir araya gelen din görevlileri “İslam’ın ilime ve bilime verdiği önem, edep ve ahlak, imanın hayata yansımaları, idealist gençlik, imam hatipli olmak ve namazın önemi” konularında bilgiler verdi.