Ardahan'da 2.cami Engelli Buluşması Yapıldı

2.cami engelli buluşması yapıldı

Ardahan'da 2.cami Engelli Buluşması Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımız, toplumun tüm kesimlerinin camilerde icra edilen din hizmetlerinden istifade edebilmeleri için çeşitli projeler yürütmektedir. Bu çerçevede toplumun önemli bir kesimini oluşturan engelli bireylerin camilerin manevi ikliminden faydalanmaları için “Camii Engelli Buluşması” projesini hayata geçirmiştir. Bu proje İl Müftülüğümüz tarafından hayata geçirilmiş olup, engelli koordinatörlüğü öncülüğünde 2020 yılı içerisinde her ay belirli camilerde, belirlenen vakitlerde “Camii Engelli Buluşmaları” devam edecektir. İl Müftülüğümüz tarafından Şubat ayı Camii Engelli Buluşması Karagöl Merkez Camiinde yapıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN günün anlam ve önemine binaen sohbet yaptı. Ardından ilahiler okundu. Öğlen namazının kılınmasının ardından hep beraber hatıra fotoğrafı çekildi ve program sona erdi..