Agri'da ırkçı Saldırıda Vefat Eden Vatandaşlara Son Görev

ırkçı saldırıda vefat eden vatandaşlara son görev

Agri'da ırkçı Saldırıda Vefat Eden Vatandaşlara Son Görev

IRKÇI SALDIRIDA VEFAT EDEN VATANDAŞLARA SON GÖREV

Almanya’da gerçekleşen ırkçı saldırıda hayatını kaybeden Türk vatandaşlardan biri olan Gökhan Gültekin’nin cenazesi, Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde toprağa verildi.

Almanya'nın Hanau kentinde düzenlenen ırkçı saldırıda hayatını kaybedenlerden Türk vatandaşı Gökhan Gültekin, Hanau Markt Meydanı'nda düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi olan Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir beldesinde toprağa verilmek üzere Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı’na getirildi.

Cenaze namazı öncesi, Gültekin'in ailesi taziyeleri kabul etti.

Cenazeye katılan Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu ve Eleşkirt İlçe Müftüsü Kemal Arpacı Gültekin ailesine başsağlığı diledi.

İl Müftüsü Tandoğan Topçu'nun kıldırdığı namazın ardından cenaze dualarla toprağa verildi.

Cenaze törenine Gültekin’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra cenaze törenine Ağrı Valisi Süleyman Elban, milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Jandarma Komutanı Cemil Lütfi Özkul, Emniyet Müdürü Nihat Özen kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.