Atama ve yer değiştirmek isteyenler için diyanet duyuru yayınladı

diyanet işleri başkanlığı yeni bir duyuru yayınladı.

Atama ve yer değiştirmek isteyenler için diyanet duyuru yayınladı

Diyanet İşleri Başkanlığı 2020 yılında atama ve nakil talebinde bulunacak olan personele ilişkin duyuru yayınladı.

DHBT VE MBSTS SINAVINA GİRECEKLER SÜPER ONLİNE ÜCRETSİZ DENEME SINAVIMIZ YAYINLANDI HEMEN CÖZMEK İÇİN BUYURUN.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce Başkanlığın resmî internet sayfasında paylaşılan duyuruda; "​Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 41 inci maddesinin 1 inci fıkrası gereği; 1 Mart - 31 Mart tarihleri arasında il müftü yardımcısı, ilçe müftüsü, dini yüksek ihtisas merkezi müdürü, eğitim merkezi müdürü, eğitim görevlisi, vaiz, şube müdürü, murakıp, din hizmetleri uzmanı, eğitim uzmanı, sayman ve şef unvanlarında görev yapan personelin istekleri üzerine görev veya yer değiştirme taleplerine yönelik duyuru ekte sunulmuştur." denildi.

"2020 Yılı Atama ve Nakil Talebinde Bulunacak Olan Personele İlişkin Duyuru" için TIKLAYINIZ >>>