Bursa'da Kamuoyuna Duyuru

kamuoyuna duyuru

Bursa'da Kamuoyuna Duyuru

Bursa İl Müftülüğü olarak, irşat faaliyetleri kapsamında halkımıza yönelik kamuoyunda “Mobil İrşat” olarak bilinen projemiz çerçevesinde, daha önceden randevu talebinde bulunduğumuz bir Siyasi Parti İl Başkanlığına 2 Mart 2020 tarihinde ziyarette bulunulmuştur.

Ziyaret sırasında, İl Müftümüz Sayın İzani TURAN’ın kayınvalidesinin anjiyo olması nedeniyle katılamadığı ve selamlarını ilettiği, il müftü yardımcılarımız tarafından ifade edilmiştir. Ancak; ziyaretimiz sonrasında basında çıkan ilgili siyasi parti il başkanının verdiği söylenilen demeçte, mezkûr sözlerinin aslından çıkarılarak çarptırıldığı anlaşılmıştır.

Bu ziyarette; ilgili gazetenin ve haber sitelerinin söylenmeyeni söylenmiş gibi yansıtmaları; tarafsız,  doğru bilgilendirme ve etik kurallarıyla bağdaşmadığı, yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla,

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.