Hatay'da Mart Ayı Müftüler Toplantısı Iskenderun Ilçemizde Yapıldı

mart ayı müftüler toplantısı iskenderun ilçemizde yapıldı

Hatay'da Mart Ayı Müftüler Toplantısı Iskenderun Ilçemizde Yapıldı

2020 Yılı Mart ayı İlçe Müftüler toplantısı 04 Mart 2020 Çarşamba günü İskenderun İlçemizde, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında yapıldı.

Hatay İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri toplantısına, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başta olmak üzere tüm İlçe Müftüleri katıldı.

İl Müftümüzün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, gündem maddelerinin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Toplantının ağırlıklı gündem maddesini; Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Faaliyetleri, İyilik Haftası Ödülleri, Engelli Camii buluşmalarının düzenli olarak devam ettirilmesi ve diğer konular oluşturdu.

Öğle namazından önce başta İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU olmak üzere, tüm İlçe Müftülerimiz İskenderun ilçe merkezindeki camilerde vaaz ve irşat görevinde bulundular.