Giresun'da Mehmetçik Için Fetih Suresi Okundu

mehmetçik için fetih suresi okundu

Giresun'da Mehmetçik Için Fetih Suresi Okundu

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için tüm camilerde sabah namazında Fetih Suresi okunarak dua edildiğini açıkladı.

Giresun İl Müftülüğünce her hafta başka bir camide gerçekleştirilen Cuma Sabah Namazı Tesbihat Programı’nda Fetih Suresi okunarak Mehmetçik için dua edildi.

Şeyh Keramettin Camii’nde gerçekleştirilen programa katılan Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Fetih Suresi’nden bazı ayeti kerimelerin mealini açıkladı.

İl Müftüsü Oral, kahraman Mehmetçiğimize muvaffakiyetler dilediğini belirterek, "Mehmetçiğimiz, daima mazlumun yanında zalimin karşısındadır. Dünyanın iyiliği için cephede, insanlık adına siperdedir. Hakları ellerinden alınanların imdadına koşmak için seferdedir. Yüce Rabbimden şanlı ordumuzu, nusretiyle ve kudretiyle her daim muzaffer kılmasını niyaz ediyorum." ifadesini kullandı.

Program tesbihat ve duanın ardından yapılan çorba ikramı ile tamamlandı.