Bolu'da Vatanı Uğrunda Can Veren şehitlerimizin Ruhuna Ithafen Mevlidi şerif Okundu.

vatanı uğrunda can veren şehitlerimizin ruhuna ithafen mevlidi şerif okundu.

Bolu İl Müftülüğü tarafından 06.03.2020 Cuma günü Bolu Merkez Yıldırım Beyazıt Camiinde vatanı uğrunda can veren şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlidi Şerif okundu. Programda İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar tarafından Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasideler okundu. Daha sonra İl Müftüsü Orhan Genç bu güne kadar çeşitli nedenlerden dolayı şehit olan asker ve polislerimize Allahtan rahmet dileyerek konuşmasına başladı, Kuran-ı Kerimden vatan sevgisi ve şehitlik ile ilgili ayetler ve Hz. Muhammed (S.A.V)’in hadislerini cemaate aktardı. Duygusal anların yaşandığı mevlid programına Vali Ahmet Ümit, İl Müftüsü Orhan Genç, Resmi Daire Müdürleri, Şehit Aileleri, Gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.