Hatay'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Vesilesiyle Il Müftülüğünde Konferans Düzenlendi

8 mart dünya kadınlar günü vesilesiyle il müftülüğünde konferans düzenlendi

08 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle 06 Mart 2020 Cuma günü saat 14.00’da İlimiz Müftülüğü Konferans Salonunda Diyanet İşleri Uzmanı Fatih Yıldız’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak, Kumlu İlçe Müftü V. Hasan Yeşildal, İlimiz Müftülüğü Şube Müdürleri ile Vaizler ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Program, Müftülük sitesi camii imam-hatibi Muhammed Parlak’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak’ın selamlama konuşmasının ardından Diyanet İşleri Uzmanı Fatih Yıldız “Toplumun İnşasında Kadının Rolü” konulu konferans verdi.