Bolu'da Iki Kardeş 6 Ayda Hafız Oldular.

iki kardeş 6 ayda hafız oldular.

Bolu'da Iki Kardeş 6 Ayda Hafız Oldular.

Bolu İl Müftülüğü Bölge Yatılı Kur’an Kursu öğrencilerinden Huzeyfe ve Ubeyde kardeşler 6 ay gibi kısa bir sürede hafız oldular. Hafız olan Huzeyfe ve Ubeyde kardeşler 10.02.2020 Salı günü Müftülük Vaizi aynı zamanda Kur’an Kursları Koordinatörü Ahmet Ulutürk, Kurs ve Yurt Yöneticileri Hasan Kayış, Ali Erol ve öğrencileri yetiştiren Ali Osman Sarı ile birlikte İl Müftüsü Orhan Genç’i ziyaret ettiler. Sayın Genç hafız olan kardeşlere hitaben: “Kıymetli yavrular sizin bu yaşta, 6 ay gibi kısa sürede Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerimi ezberlemeniz beni çok mutlu etti. Sizlere sağlıklı ve başarılı ömürler, Vatana, millete ve ailenize faydalı birer evlat olmanızı dilerim. Sizleri yetiştiren hocalarınıza ve anne babanıza ayrıca teşekkür ederim” diyerek duygularını dile getirdi.